Sagt om EQverkstan          


 

Tusen tack för alla goa tips. Just nu jobbar en klasslärare med att skapa gott arbetsklimat i klassrummet. Hon använder flera av de övningar som är utskickade från er. God Jul från Fröafallsskolan genom Agneta

 

Hej! Vill säga att ert material är mycket uppskattat på vår skola och används i stor utsträckning. Det ersätter många av olika program som vi tidigare har använt i vår verksamhet.
Karin Bergqvist
Njupkärrs skola


Hej Ville bara tala om att vi är jättenöjda med materialet som vi fått av er. Det har varit givande diskussioner i våra grupper och det bästa är ju att eleverna lär sig något utan att de vet eller tänker på det. Tubben har varit bra, eleverna gillar att höra om honom och att försöka lösa hans dilemman. Har gett bra underlag för vardagskonflikter. Tack och trevlig jul önskar vi på Forssjö skola, Katrineholm

 

Tack för fantastiskt bra förslag till övningar!!! Jag och min 6:a gör i stort sett allt, i ½-klass. Högstadielärarna längtar efter att min klass ska börja där, eftersom det är en sån bra grupp och jag är övertygad om att det till stor del beror på alla våra vettiga EQ-lektioner. Jag har alltid månat om denna kunskap i mina klasser, men nu har det blivit så mycket lättare.
GOD JUL Birgitta Tengblad Mellanstadielärare Höglandsskolan

Detta trevliga meddelande fick jag av vår chef. Eftersom det denna gång handlade om mobbning tog jag mig lite extra tid att läsa igenom. Vilket fantastiskt material, det är verkligen värt varenda krona. 
Hälsningar Lena, Huddinge

 

Tack för många användbara tips på lektioner och lekar, jag arbetar i åk 4 i Vikarbyns skola och jag använder mig av dina uppgifter i stort sett varje vecka!! Lekarna som t.ex musikmemory, sitt i knä i en ring etc är favoriter som återkommer ofta.
Tack för hjälpen!!
MVH Linn Gustavsson, Rättvik

Vår skola arbetar mycket efter ert material och alla tycker att det är bra och lätt att använda. Vi är väldigt nöjda. M V H Petra/ Kevingeskolan/ antimobbingteamet
Vi alla här på skolan tycker att 
detta matrial är jättebra.
Ulrica Holmgren, Snättringeskolan

 

Hej!
Våra lärare som arbetar med ert material tycker det är oerhört bra. Margareta Lindmark Rektor 
Floby enhet

Tack för alla era trevliga utskick och alla jättebra tips och idéer. Jag kommer att sakna dem och hoppas att se dem på nästa skola. Ha det gott! Vänliga Hälsningar Malla Gustafsson Swedish school beijing, Kina.
Hej! Jag har hittills inte skrivit till er, men nu är det dags att säga att vi på skolan är SUPERnöjda med EQ-materialet från Er!!! Det går verkligen hem hos eleverna!!! 
TACK och glad sommar!!! Birgitta

 

Hej Tack för alla fantastiskt bra övningar, jag jobbar med elever från år (åk) 6-9 och övningar passar verkligen alla. Övningarna har varit en bra plattform för vårt värdegrundsarbete 
på skolan.   Mvh
Jessika Lindkvist, Wisénska skolan

 

Hej! Tack för nya bra övningar. Det är lika spännande varje gång det kommer ett mail. Ibland är det något man känner igen och får en påminnelse och kick att genomföra den. Ibland är det helt nya och längtan att få göra dem blir stor. Jag förmedlar dessa till hela mitt arbetslag och de är mer än nöjda över nya förslag och påhitt.
Ännu ett stort och varmt tack till EQverkstan från arb.lag F-2 på Fröafallsskolan genom Agneta

 

 

   

 

Övningarna har verkligen varit bra.
Hälsningar Sophie Federsel 
Abrahamsbersgskolan.
Hej
Jag vill framföra ett beröm angående värdegrundsmaterialet. Våra lärare är mycket nöjda med det. /Kaj Dannberg
Hej.
Vi är mkt nöjda och arbetar med materialet fullt ut. Vi har schemalagda dramatider och det fungerar perfekt. Tack. 
Mvh/Maivor
Hej
Jag ville bara meddela att övningen där eleverna tänker på ett tal och skakar hand har funkat mycket bra. Klassen är ny för i år och består av både 6:or och 4:or. Alla skakade hand med alla och ingen tyckte det var töntigt eller pinsamt. En bra början för att 6:orna ska våga se 4:orna som annat än bara småbarn. 
/Maria Engström
Tack för alla trevliga övningar. Vi har lagt in pass där vi kör dessa. Ett tips är att ha med mål och syfte med övningarna. Det brukar vi ta fram tillsammans eleverna och jag, efter att vi gjort övningen. mvh Gunilla
Vill bara tacka för ett mycket bra material! Det är så bra att få ett redskap för att arbeta med dessa viktiga saker som faktiskt genomsyrar vår vardag i skolan.
Hälsningar från Pia och Prästbols skola i Sunne
Jag är alltid lika förväntansfull och nyfiken på detta fantastiska material och vill så snart som möjligt få hjälp så att jag kommer åt de nya övningarna. 
Vänliga hälsningar Marie Hagman Västerlandaskolan
Jättebra övningar, tycker såväl elever som lärare, mycket populärt och ger mycket! 
Vänligen, Mahsa Jebrand
Hej!
Tack för bra övningar. Sjögräskull har varit varit mycket uppskattat från klass3-6. / Annica
Hej!
Lite respons på dagens övningar som vi testat i en av grupperna i klassen. En 4-hörnsövning om att vara Arg, samt Adam - om Ensamhet/Utanförskap. Båda de två övningarna var praktiskt genomförbara och vi fick ett bra eftersnack. Tror att de ger eftertanke och lärdom om sina egna känslor. Tack för ett bra material! 
Mvh Rachel 
 
Enligt lärarna här på Källängen har materialet fungerat mycket bra. Tack för alla tips
M.V.H. Bea Östling t.f. rektor
Hej! 
Tack för ett bra och användbart material.
Vänliga hälsningar 
Anneli Ahlm Källeskolan.

Jag ville bara säga att de två utskick
vi fått hittills har varit mycket bra.
Jag hoppas att även följande utskick
är lika genomtänkta. 
Carina Lindström, Svartviks skola

Det är mycket uppskattade övningar
på min skola.
Marie-Louise Wahlberg
Vi tycker ni har bra tips 
på aktiviteter i EQverkstan. 
Marie Flatebö, Sundsvall