Kontakta oss

ÅsaMia Alteryd

ÅsaMia

Jag har arbetat med barn och ungdomar i pedagogiskt och socialt arbete i ca 30 år och vet att skolan är en fantastisk arena för att arbeta för en god psykisk hälsa och välmående. Jag har arbetat i olika delar av landet och har stor erfarenhet av att handleda personal, elever och föräldrar inom barn och skola. Numera delar jag min tid mellan EQverkstan, olika författaruppdrag och att arbeta som skolkurator på en F-9 skola. Jag är även gruppledare för föräldraträffarna ABC, både för föräldrar till barn 3-12 år och tonårsföräldrar.

Med vänlig hälsning
ÅsaMia Alteryd

+46(0)731-821965
mia@eqverkstan.se

Sture Alteryd
Sture

Jag är utbildad grundskollärare, fritidsledare och datautbildare. Under den största delen av mitt yrkesliv har jag arbetat med barn och ungdomar, både i stad och på landsbygd.

Jag har arbetat på fritidsgård i Småland och i Stockholm, förskola och fritidshem i Dalarna och drygt 20 år som lärare på olika grundskolor i Lidköping. Dessutom har jag arbetat som handledare för invandrare och arbetslösa ungdomar, och jobbat med utbildning och IT-inspiration för pedagoger. Under mina år som grundskollärare, främst på mellanstadiet, utvecklade ÅsaMia och jag konceptet EQverkstan och testade övningar i mina och kollegornas klasser och grupper.

Nu arbetar jag med EQverkstan och som handledare och föreståndare för en secondhandbutik, där jag får vara med och ge stöd till många människor som av olika anledningar hamnat utanför arbetsmarknaden och där överskottet går till hjälpverksamhet. En bonus är att få vara med och arbeta för ett mer hållbart och klimatsmart samhälle.

Vänliga hälsningar
Sture Alteryd

+46(0)731-821143
sture@eqverkstan.se