Beställning

EQverkstan producerar tre olika läromedel. De är anpassade för årskurs F-3, 4-6 och 6-7. Du får konkreta övningar med korta och tydliga instruktioner till din e-postadress 8 gånger per termin.
Kostnad per material och termin är 996 kr (exkl. moms).

F-3
Prenumerationen är löpande med 8 utskick per termin.
I varje utskick finns två övningar och en lek.

4-6
Prenumerationen är löpande med 8 utskick per termin.
I varje utskick finns två övningar och en lek.

6-7
Prenumerationen innehåller totalt 16 utskick, 8 per termin,
och löper endast över ett läsår med start vecka 33 hösten 2024
Höstens teman är Bygga en go grupp och Vänskap.
Vårens teman är Konfliktlösning och Boost.

© Så länge skolan har en aktiv prenumeration på något av EQverkstans material har du rätt att kopiera materialet till din skola, men inte sprida prenumerationen till andra skolor eller ta med dig materialet om du byter skola/arbetsplats.

Grunden i metoderna är samtal, samarbete, reflektion och fysisk aktivitet. Metodiken är inspirerad av Aktiva värderingar och exempel på metoder är dilemmaberättelser, oavslutade meningar, samarbetsövningar och samarbetslekar. Dilemmaberättelserna handlar om några olika elever i en klass. De fiktiva eleverna möter situationer som blir till övningar. Genom att arbeta med en historia i tredje person avgör dina elever hur mycket de vill lämna ut om sig själva. De kan då diskutera mer fritt i själva frågan. Syftet är att ta del av fler perspektiv och tänka över sina egna ståndpunkter. Den egna tankeprocessen fortsätter och eleven blir bättre rustad att göra medvetna kloka val.

Här kan du beställa en prenumeration. Fyll i och skicka in beställningsformuläret nedan.
Det går också bra att ringa eller skicka e-post.

Utskicken för F-3 och 4-6 kommer varannan vecka med start vecka 3 våren 2024, gör du din beställning senare skickar vi de utskick som redan gått ut för terminen till dig i samband med bekräftelsen på din beställning.

Vid varje terminsslut kommer en påminnelse om att det är dags att höra av sig om man inte vill fortsätta med nästa termins utskick. Om prenumeranten inte säger upp abonnemanget fortsätter det alltså påföljande termin.